Преди минути в Районен съд с конвой бе доведена арестуваната дознателка Розалина Кьосева, където ще бъде гледано делото и за мярка за неотклонение, пише struma.com.

Изтече и прокурорската мярка и затова за днес от 15 часа бе насрочено делото ѝ.. Кьосева мина разстоянието от зоната за ограничен достъп до залата на съда, където на пейката отвън я очакваше баща ѝ, шефът на Охранителна полиция в Благоевград Георги Кьосев. Погледите им се срещнаха, а баща й почти се разплака при вида ѝ.

Прокуратурата обяви прегрешенията на дознателката Розалина, снасяла информация на криминален тип 

По рано днес Георги Кьосев, заяви, че от момента на задържането си до днес, дъщеря му не е не е яла абсолютно нищо в килиите, където са част от арестантите, тикнати зад решетките по нейните дела.

"Толкова работа е свършила за 4 години, така съвестно си гледаше работата, а днес ще дели мястото, с тези, които е изпратила в ареста", каза Кьосев, повтаряйки, че любовта й се оказа пагубна за момичето му.

Жесток удар за полицайката от Благоевград, издавала информация на любовника си Боклука! 

Съдия Пензов ще гледа делото, прокурори са Ковачки и Калпачка, а адвокат на Розалина Кьосева е Красимир Дуков. Делото, което ще се гледа при закрити врата, започна, очаквайте подробности.

БЛИЦ припомня, че Розалина Кьосева бе арестувана заради връзката и със затворника Вл. Бойчев с прякор Боклука. Тя бе обвинена в престъпление срещу правосъдието, в престъпление по служба, в укриване на европейска заповед за арест на Бойчев, и подпомагане на лице, което се укрива от органите на реда. Двамата имали сърдечна връзка, която продължавала с години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!