Заглавието разбира се не е истина и за съжаление никога няма да бъде. Вместо това проваленият бивш министър на правосъдието отново се е заел да обикаля по села и паланки, за да ръси лъжите си за Делян Пеевски.

Лъжи, многократно опровергавани от всевъзможни държавни органи, но постоянно навивани на пръста на жълтопаветниците от години, като лента на развален магнетофон.

Качен в луксозната си черна лимузина и придружаван от бодигарда си от „Да (Й) България“ Иво Мирчев – по съвместителство и видео оператор, Христо Иванов с мрънканици, междуметия и заеквания изрецитира за пореден път на живо във фейсбук  - този път от Благоевград, опорните точки на ментора си Иво Прокопиев и на избягалия в Сърбия финансов фараон Цветан Василев.

Държавата ни била „ощетена“ от продажбата на „Булгартабак“ през 2011г., защото била получила „само“ 100 милиона евро.
Ех, Христо, ех, Пинокио…. Не лев или два, а цели 200 милиона.

Паметта обаче все ти изневерява и затова постоянно трябва да ти се припомня:

За приватизацията на „Каолин“ държавата ни получи цифром и словом от Иво Прокопиев….170 хиляди лева, а остатъкът – в „компенсаторки“. Оценката му обаче беше за 31 милиона лева (!), а при продажбата на германската Кварцверке през 2013г. гушна точно 180 милиона лева. Помниш ли тази сделка, Христо? Няма ли да „разследваш“ и приватизацията на „Каолин“?

За приватизацията на „Винпром Дамяница“ Филип Харманджиев – дясната ръка на Иво Прокопиев плати цифром и словом ….60 000 долара, а остатъкът, о, изненада – отново в „компенсаторки“. По същото време в складовете на Винпром-а имаше готова продукция за 4 милиона долара! Помниш ли тази сделка, Христо? Няма ли да „разследваш“ и приватизацията на „Винпром Дамяница“?

Ами приватизацията на „БГА Балкан“ за 150 000 долара, „Кремиковци“ за 1 долар, „Нефтохим“ за смешни пари, при положение, че само това предприятие струваше милиарди (сръбският му аналог, при това по-малък от „Нефтохим“, беше продаден при цена 1.2 милиарда долара) и още близо 3000 предприятия, харизани на безценица от Иван Костов?  

Помниш ли тези сделки, Христо, с които народът ни наистина беше ограбен?
 
Всъщност защо не се обединиш с бившия служител на Прокопиев Николай Стайков и да „разследвате“ всички приватизационни сделки на Иван Костов? Така може би ще получиш и хонорар за това, защото касичката за грантове, наречена „Антикорупционен фонд“, тъкмо получи от чужда фондация поредния си грант от 1 358 013 лева…

Да, да, вече знаем - ще „разследвате“ Иво Прокопиев, Иван Костов и истинския грабеж на икономиката ни, ама на куково лято…