21-годишната Нонг Гифт от Тайланд се забавлявал в бар с приятелки. Момичетата гледали финала на Шампионската лига, когато до тях седнали четирима мъже.

Те тайно сложили в питието на Нонг нещо, а след това я изнесли на ръце от заведението, изнасилили я, а послe я убили, съобщава Daily Mail

Приятелките на Нонг твърдят, че девойката била позната поне с един от престъпниците. Тя дружелюбно общувала с мъжете и приятелките ѝ без опасения я оставили в компанията им. Което било фатална грешка. 

Камери за видеонаблюдение са фиксирали как четиримата мъже изнасят на ръце безчувствената Нонг от бара. Хората наоколо си мислят, че момичето е прекалило с алкохола, но полицаи предполагат, че в питието на жертвата на престъплението е бил добавен наркотик.

Същата нощ Нонг Гифт била намерена мъртва на една улица в Чантхабури. Експерти смятат, че девойката е била изнасилена няколко пъти, а след това пребита до смърт. По обвинение в убийството на Нонг са арестувани четиримата мъже, с които тя била в бара. Daily Mail съобщава, че всички те вече са признали вината си, но разследването продължава. 

Превод: БЛИЦ