Главният прокурор Сотир Цацаров пътува към Русе във връзка с убийството на телевизионната водеща, предава агенция "Фокус", позовавайки се на свои източници.

Очаква се в града да се проведе работно съвещание по случая. Към града тръгна и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

БЛИЦ припомня, че на 6 октомври в обрасла с растителност зона бе открито тялото на В.М., която е била административен ръководител на русенската телевизия TVN и водещa на предаване. 30-годишната жена е била изнасилена и убита, като смъртта е била причинена от удари в главата и задушаване. Извършени са огледи и претърсвания, иззет е автомобилът ѝ, разпитват се свидетели. До този момент няма задържан по случая.

Към момента полицията работи по всички възможни версии. Униформените продължават да събират доказателства, извършват се различни експертизи. Адвокат Марковски по-рано днес разкри любопитни неща от разследването и заяви как всъщност много лесно може да се разбере дали убиецът е близък на жертвата и дали деянието е предумишлено. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!