Кучешката алея в парк Лаута в Пловдив осъмна блокирана, предава TrafficNews.bg

Полицейски ленти са опънати в района, където преди седмица бе открит прострелян Данаил Божилов Мечката. Периметърът се обхожда от униформени, най-вероятно издирват куршума, убил бизнесмена.  

Официалното становище на властите за смъртта е самоубийство. Разследващите все още издирват и оръжието.  

Припомняме, че 43-годишният Данаил Божилов бе намерен мъртъв от минувачи в парк Лаута. Той бе с прострелна рана в гърдите, като първоначалната версия бе убийство.

Една от версиите за самоубийството е, че бизнесменът е дължал 40 хиляди лева на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов му оставил сумата на съхранение, като в последствие Данаил трябвало да ги обърне в евро и да му ги даде преди да отпътува за Германия. 

Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов  е отишъл в парк Лаута, където около 8.30 часа бе открит трупа му. 

У него бе открито предсмъртно писмо. В бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. В същото време не може да живее със срама, който го очаква. 

На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!