Животът на красивата Симона Тодорова, която бе простреляна в главата от Михаил Станчев в Слънчев бряг, вече е извън опасност, твърди flagman.bg.

Изплуваха шокиращи факти за екзекутора на хазартния бос и красивата Симона! Във фаталния 2 юни... 


Състоянието на 22-годишната дряновка се подобрява с всеки изминал ден и младата жена вече казва откъслечни думи, след като почти седмица бе в кома.

Красивата Симона два пъти си тръгвала от Михаил преди кървавото убийство в Слънчев бряг, ето какво ще предприеме екзекуторът на бизнесмена 

Засега възстановяването на красавицата вървяло много добре. Тя обаче е под постоянно наблюдение, тъй като лекарите все още не знаели какво влияние ще окаже травмата на мозъка, причинена от огнестрелната рана.

Шокиращи СНИМКИ 18+ от първите секунди след прострелването на фаталната Симона от влюбения килър Михаил 

БЛИЦ припомня, че Симона бе простреляна в слепоочието в Слънчев бряг, около 21 часа, на 2-ри юли. Във фаталната събота вечер тя се подготвяла за вечеря с шефа си – хазартния бос Коста Николов и негови приятели. Изведнъж пред апарт комплекс „Съни Вилидж”, където била квартирата на красавицата, изскочил 37-годишният Стоянов, с когото тя имала връзка от около седмица. Полуделият от ревност Михаил отворил вратата на Мерцедеса на Миджурина и изпразнил цял пълнител по хазартния бос, след което се обърнал и стрелял в главата на Симона.