Ужасяваща трагедия връхлетя автозавода "ГАЗ" в Нижний Новгород, където работник уби своята съпруга, шефа си и още един колега, съобщи life.ru Според медията причина за избухването на 44-годишния Сергей Барахов е ревност.
44-годишният мъж подозирал жена си във връзка с шефа на цеха, в който работи. Самият Сергей бил леяр в него, съпругата му - лаборантка. 

След края на смяната си, ревнивият съпруг отишъл в кабинета на шефа си. Там заварил 44-годишната си жена си в обятията му. Моментално убил любовниците с нож.

Работници видели какво става и се опитали да спрат побеснелия убиец. Сергей обаче заклал един от тях и ранил други двама. После побягнал и се скрил в дома си. Там го арестували полицаите.

При задържането му той оказал яростна съпротива и бил ранен. Сега е откаран в медицинско заведение, а следственият комитет е започнал разследване по обвинение в убийство на двама и повече души. 

Ръководството на автозавода обяви, че случаят е изключително личен и че ще подпомогне семействата на пострадалите работници.

Превод: БЛИЦ 


44-годишният Сергей