58-годишният Александър Милкинов остава в ареста с постоянна мярка за задържане под стража, реши Районният съд на Хасково. Милкинов е обвиняем за това, че е мастурбирал пред непълнолетни момчета.

Той е задържан на 24 септември от служители на Общинска полиция - Хасково, които открили в дома му четири малолетни момчета между 12 и 14-годишна възраст. Той е заварен от униформените в момент на извършване на действия на полово удовлетворение, пише haskovo.net.Извършен е оглед на местопроизшествието, като са иззети веществени доказателства и е извършен експертиза от съдебен лекар. С неговото заключение се потвърждават показанията на пострадалите малолетни.

Заседанието на мина при закрити врата. Но стана ясно, че е прието наличието на обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност.

Освен това Милкинов е с лоши характеристични данни. Той е имал предишна присъда да деяние, за което е реабилитиран през 2011 година. По отношение на опасността от укриване на обвиняемия и извършване на друго престъпление, съдът е приел, че е налице такава опасност, тъй като 58-годишният мъж е безработен и живее сам.

Ако вината му бъде доказана по случая с момчетата, Милкинов може да лежи в затвора от 2 до 6 години.

Наложената мярка, може да бъде обжалвана пред Окръжен съд - Хасково в 3-дневен срок.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ