Служител на Миграционната служба в София е в критично състояние в дупнишка болница след неволно прострелване с пушка в корема. Близките му настояват да бъде транспортиран с хеликоптер в столична клиника, пише struma.bg.

37-г. Пламен Николов пристигнал за празниците с негов приятел във вилата му в с. Делян, община Дупница. Двамата се забавлявали, като разглобявали и сглобявали въздушна пушка и стреляли по мишена. Приятелят на Николов, без да иска, го прострелял с няколко сачми в корема. Една от тях пробила червата на миграционния служител, преминала през голям кръвоносен съд и излязла от задната страна на тялото му.

Докато линейка на Спешен център транспортира Пламен Николов до болницата в Дупница, той е загубил бизо 4 л кръв, съобщават от реанимация на болницата. Кръвоносният съд е бил зашит от хирург и това го е спасило от сигурна смърт.

Вчера близките на Пламен Николов са поискали той да бъде транспортиран с хеликоптер за софийска клиника. Състоянието му е все още критично и лекарите се двоумят дали да дадат разрешение за полета.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!