Мъж налетя да коли жена си с отвертка, но не успя да я хване и тя му избяга, викайки за помощ. БЛИЦ припомня, че семейният скандал се разигра навръх Гергьовден в Разлог, пише "Телеграф". 

Мъжът бил подпийнал преди това с приятели за празника и се прибрал в дома си, където се спречкал със съпругата си.
 
Обвинил я, че му изневерява, че ходи предизвикателно, така щото другите мъже да я заглеждат.
 
Приятелите му го подигравали и той не можел повече да търпи унижението. Жена му пък наместо да го успокои му се изсмяла в лицето и обявила, че ще си прави каквото пожелае и не той е човекът, който ще й определя.

Това отключило агресията на пияния съпруг и той налетял като звяр на жена си. Грабнал отвертка – първото, което попаднало пред очите му, и се опитал да я наръга, но не успял.
 
Уплашената съпруга хукнала да бяга и успяла да повика роднините си. Те пък веднага погнали агресора, за да му търсят сметка. Той пък избягал и успял да стигне местната болница, където се скрил, за да не бъде пребит. Бил намерен на най-необичайното място. Насилникът е изваден, свит на кълбо из под пейка в коридора на болницата. Влязъл във фоайето на здравното заведение, мушнал се под пейката и зачакал.

Дежурен патрул от двама полицаи, които били по петите на беглеца, видели, че се шмугнал в здравното заведение и го проследили. Полицаите го помолили да излезе от скривалището си и да ги последва, но мъжагата отказал от страх, че ще го бият. Наложило се да упражнят сила и помощни средства, за да го извадят от там. Задържан е до 24 часа.