Медицинска сестра от Великобритания плаши млади момичета с черна магия, за да може по-лесно да ги продава в сексуално робство. Едновременно с това 53-годишната Жозефина ръководела международна мрежа за борба с трафика на хора и живеела в огромно имение с отделни стаи за прислугата, пише "Мирър".

Всички мръсни пари, изкарани от секс търговия тя използвала, за да поддържа луксозния си образ на живот, глезела се с пътешествия из цяла Европа и скъпи дизайнерски обувки. За всяко момиче от Нигерия престъпничката получавала до 38 000 паунда. 


Преди да се захване с доходоносния си бизнес, британката, наричана мадам Сандра, е работила 37 дни като медицинска сестра в болница в югоизточната част на Лондон. 

Фото © SWNS

За да не си докарва излишни проблеми с момичетата, тя ги плашела с вуду магии. Уязвимите жертви преминавали през ритуал, наречен Джу-Джу, след което Жозефина управлявала пълен контрол над волята им. Тя ги карала да пият кръв с червеи и да ядат сърцата на току-що заклани кокошки. 

Момичетата получавали обещания за лъскав живот в Европа и много пари, които ще изкарват от проституция, заради които те били готови да направят много неща. 

 

Фото © SWNS

След черната магия Жозефина плашела жертвите си, че ако не изпълнят "договора" и не й върнат парите, "Дяволът ще ги убие". От страх, момичетата тръгнали на дълго пътуване през пустинята, за да достигнат до либийското крайбрежие. От  там попадат в миграционен лагер във Верона, а малко по-късно се озовават в Германия, където публичните домове са законни. 

Фото © SWNS/Одна из комнат в борделе


Мадам Сандра и съпругът й са арестувани на летище "Хийтроу".В жената били открити шест мобилни телефона, над 30 СИМ карти, както и списък с нещата, необходими за магията.Окончателната присъда на съда по делото ще стане ясна на 4 юли. 

Момичетата били толкова наплашени от черната магия на Жозефина, че минали през още един обред, с който да отменят клетвите на боговете. Превод: БЛИЦ