Митничарката Марица Г., която през лятото на 2015 г. опита да подкупи директора на КЗП-Бургас Николай Стойков може да влезе в затвора. Срещу напористата дама е повдигнато обвинение за подкуп по по-тежък член заради длъжността, която заема. Това означава, че ако бъде призната за виновна, софиянката може да отнесе до 10 години затвор и до 15 000 лв. глоба, съобщи "Флагман".
През юли 2017 г. Марица опитала да подкупи Стойков, за да спаси семейното заведение - обект, намиращ се на южния плаж в Китен. Тя поискала от директора „да й влезе в положението“, обяснявала, че туристическият сезон е много слаб, като упорствала: „Дайте да оправим нещата. Дайте да видим какво може да се направи. При нас в митницата нещата стават нещата много лесно“.

След тези думи, свидетелят  помолил учтиво подсъдимата да напусне кабинета му. Тя излязла от стаята. Върнала се малко по-късно и хвърлила една кутия от цигари на бюрото, с което демонстрирала целта си да мотивира директора на КЗП да не извърши действия по служба, и се обърнала към него с думите: „Аз да Ви оставя номерата на актовете“. Стойков веднага се усъмнил, че Марица Г. му е дала подкуп и извикал: „Каква е тази кутия?“. Без да отговори, подсъдимата излязла от кабинета, затворила вратата, и тичешком напуснала сградата на КЗП.

 Делото тръгва в Окръжен съд - Бургас в средата на март.