Моделка преживя истински кошмар в дома си. Ясмин Сесилия има над 400 последователи в Инстаграм. 

Именно там тя решила да разкаже за ужасяващо нападение. 

Красавицата публикува и снимки, които е направила, след като е била пребита от пиян мъж, дошъл на купон, който устроила в апартамента си. Боят е бил толкова жесток, че накрая е изгубила съзнание, след което попаднала в болница със счупен нос, мозъчно сътресение и огромен хематом под окото. 

"Всички се разотидоха, само той спеше на дивана ми. Събудих го и му казах, че трябва да си ходи. Той не знаеше дори къде се намира, влезе в спалнята ми и заключи вратата. 

Изплаших се, но продължих да му говоря, че трябва да си тръгне. Той отвори вратата, но се премести отново в дневната. Започнах да му крещя да напусне дома ми. 

След това той се ядоса и ме удари няколко пъти по лицето. 

Разбрах, че ми  счупил носа, но не можех нищо да направя, за да се защитя. Бях изплашена до смърт и виждах, че цялото ми лице е в кръв", разказва Ясмин. 

На една от снимките, които тя публикува, се вижда, че и досега вратите на дома й са опръскани с кръв. Нападателят е арестуван часове след нейната публикация в инстаграм. 

Постът й е набрал хиляди споделяния и коментари. 

Самата Ясмин споделя, че дълго време се колебала дали да публикува историята си, но решила да го направи, за да помогне и на други жени в борбата им с насилието.