Убийството на бизнесмена Петър Христов ще бъде разкрито със сигурност и ние вярваме в това. Това заяви на брифинг във Велико  Търново зам. главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев.
Той обаче отказа да посочи колко са сега работните версии, защото имало екип, който работи, и не било професионално да се говори преди да има задържани, пише "Борба". 

Точно на 8 март са станали два месеца от разстрела в София на търновския предприемач, отчете още Георги Арабаджиев. Още тогава имало образувано досъдебно производство, с което медиите били наясно.

Два месеца МВР не било спирало да работи по скандалния разстрел. Можело и да има заподозрени, но нито той, нито някой друг трябвало да говори по тази тема, преди всичко да е ясно. Главният комисар поясни още, че всички версии са възможни, но не пожела да уточни дали и какъв напредък има по разследването.

Старши комисар Стоян Темелакиев, зам.-директор на ГДБОП, който също бе гост на отчетното събрание за миналата година на ОД МВР, категорично отказа да каже каквото и да е, свързано с екзекуцията на Петър Христов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ