Грозни сцени са се разиграли в центъра на София. Мъж от Бургас е буйствал в ресторант на "Витошка" в сряда вечерта, пише GlasNews.bg.

Стоян Колев, който е осъждан, е извадил мачете, с което е шокирал клиентите и персонала в заведението. Отделно от това е хвърлял храна из целия ресторант.

Няма информация да има пострадали.

Мъжът е бил задържан от органите на реда извън заведението, на около 30 метра от обекта. Отведен е в ареста на 4 РУ.

Предстои да му повдигнат обвинения.

Малко след разигралата се сцена, Колев е публикувал поредното си видео включване, в което казва: „Хубаво стана, че ме арестуваха. Иначе можеше да направя някоя глупост. Сега ще се махна от държавата, ще си взема момичето с мен и отивам в Испания, да бъда генгста!“. 

По данни на "Флагман", съвсем наскоро събарящият климатици Стоян Колев е излязъл от психиатрично заведение в столицата, където е прекарал последните няколко месеца.

Остава неясно дали идеята му да напусне България е осъществима, тъй като само за няколко седмици, откакто отново е интегриран в обществото, той не е спрял да прави изцепка след изцепка.

Дали заради „гледания“ в социалните мрежи, чиито потребители изглежда са му големи фенове, или просто такова е поведението на бургаския кримигерой, факт е, че той успя да се забърка в не една или две скандални ситуации, всяка от които може да му коства ако не присъда, то поне глоба.
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ