Апаш задигна над 2 хил. лева от хитово бургаско заведение, намиращо се на ъгъла бул. "Алеко Богориди"с ул.  "Цар Симеон I", съобщава Флагман. Кражбата е извършена в понеделник сутринта, около 1:30 часа, а обстоятелствата са безкрайно съмнителни.

Крадецът е влязъл в административното помещение, взел е събраната сума и да заличи следите си е изсипал над 10 литра белина, с които е унищожил компютри, принтери и друга офис техника.

Заведението има монтирано видеонаблюдение, но DVR-ите са изгорели и сега специалисти се опитват да възстановят записите. Лошата новина за крадеца е, че кадрите може и да се спасят, ако това се случи извършителят ще бъде заловен.

„Имам своите подозрения, но ще оставя полицията да си свърши работата. Вярвам в техния професионализъм. Сумата не е голяма, но ситуацията е неприятна. При всички положения ще предприема необходимите мерки”, каза собственикът на заведението Георги Гихоров Димитров.

Младият бизнесмен управлява няколко увеселителни заведения по Южното Черноморие, които успя да разработи и утвърди за кратко време.