Истински изрод извратеняк арестуваха бургаските ченгета. За случая стана ясно едва сега, след като Окръжна прокуратура в Бургас внесе искане за взимане на постоянна мярка "задържане под стража".
65-годишният Иван Михалев, който по адресна регистрация е от сливенско село Блатец, но от няколко години обитавал квартира в бл. 27 в жк "Меден рудник", е блудствал с 11-годишно момиченце от комплекса на 7-ми юни - четвъртък. Ден по-късно той е задържан, след като родителите на детето са подали сигнал в Четвърто РУП, пише "Флагман". 

Иван е признал пред разследващите. "Щом има грешка, трябва да има и прошка", казал педофилът, надявайки се да склони прокуратурата да бъде пуснат без мярка за неотклонение. Прошка за него обаче няма да има и се очаква да бъде пратен на топло.

Още повече, че Иван Михалев е с богато криминално досие. Той е осъждан за убийство на непълнолетно лице. Нищо чудно това да е друга жертва на извратения му нагон. Извратенякът е излежал присъдата си, освободен е, но отново е продължил с гаврите.

Гледането на днешната мярка за неотклонение ще е при закрити врата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ