Крадците стават все по-нагли и тарашат наред. 

За един ужасяващ случай разказва във Фейсбук жена, която има вила край София. 
Тя разкрива, че апашите са отмъкнали буквално всичко и публикува снимка как е изглеждала вилата й преди и след набега им.Ето какво пише жертвата на крадците:

"Здравейте, имаме вила около София и въпреки, че имаме СОТ (платен за година напред) беше обрана до дупка (кухня, диван, легла, дори лампите са свалени).

Пропускам подробностите като полиция, договори, права, защото не са интересни. Въпросът ми е знаете ли място, където се продават крадени неща, та поне кухнята да си откупим обратно?"

Под поста й потребители коментират, че това може да е вътрешна афера и подозират, че служители на СОТ-а са замесени в наглата кражба:

"Здравейте, ние имаме същата случка, на същото място, към същият СОТ. Смятаме, че това са охранителите на фирмата, сложихме камери, и видяхме как единия прескача оградата през нощта, под предтекст че имало сигнал, а сигнала дойде след като го хванаха периметърните датчици."

Пред камерата на Нова телевизия собственикът на къщата призна, че крадците дори са си сготвили и ядене.

„Нямаше ни около 5 дни. Крадците са прекарали поне два дни в изнасяне. Най-шокиращо е, че на всичкото отгоре са си и готвили в къщата, имаше остатъци от храна. Имали са абсолютното спокойствие, че нищо не може да им се случи, макар че имаме СОТ”, разказа Стоян Зарков.

По думите му, откраднатото възлиза на 10 000 лв.

Заради спиране на тока, от охранителната фирма не са получавали сигнал от къщата. Така близо 4 дни вилата не е била под наблюдение.

Служителите на СОТ нито са отишли на мястото, нито са се обадили на собствениците на вилата.