Техник на електроразпределителното дружество „Ер-юг” е брутално пребит заради спор, наподобяващ мутренските 90 години на миналия век, пише "Флагман". 

Вчера следобед служителят бил изпратен да пусне тока на хотел „Виго” в Несебър, след като били платени всички задължения към дружеството.

Свидетел на екшъна разказа как техникът, който опитал да влезе в трафопоста на „Ер-юг” вътре в имота и да си свърши работата, си тръгнал подут и сплашен.

„Мъжът дойде веднъж и пробва дали всичко е наред, пусна тока, след което го спря и каза, че ще изчака потвърждение за плащането, за да включи всичко окончателно. След като се върна обаче, никой не му отвори. Излезе лицето Димитър Христов Вълев, който го покани в кабинета при бившия собственик Огнян Найденов. Там човекът е бил сплашван и ритан”, разказа свидетелят.

След побоя пострадалият е подал сигнал на тел. 112, но униформените нямали възможност да се отзоват веднага, тъй като в момента се извършвал друг арест. Така техникът на „Ер-юг” почакал около 40 минути, след което тръгнал да си върши неотложните задачи.

Управителят на етажната собственост в хотела – Ивайло Йолов, бе лаконичен. „Видях човека, разказа ми какво е станало. Надявам се този, който го е направил, да си получи заслуженото”, каза Йолов.

Хотелът се прочу през 2019 г. след чутовен скандал между двамата собственици през август 2019 г. Тогава туристите осъмнаха барикадирани в хотела и се наложи намеса на полицията. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ