Кристиян на 24 години изчезва на 8 декември от работното си място - заложна къща в Костинброд. 
"Обади се колегата му, който пита къде е. Каза, че къщата е разбита, а следите водят към него. Собствениците казаха, че са изчезнали 3000 лева, половин килограм злато и сак с лаптопи и телефони. на стойност 49 000 лева. От април е в заложната къща. Винаги се е държал с уважение към тези хора и не е казвал нещо, което може да ги засегне", заяви майката на момчето.


"Аз не виждам смисъл да го направи. Парите не са нищо - 3000 лева какво са? При първия ни разговор със шефовете му имаше лека заплаха, може би са били под афект. Казаха ни да се предаде синът ми, защото иначе щял да бъде в ковчег. После обаче се видяхме и говориха нормално с мен, казаха ми, че е бил добър служител", заяви майката.


"От полицията никой не ни търси. Той няма кола, не се е чувал с нито един от приятелите си. Не знаем какво е станало", каза баща му.

С нежелание родителката сподели, че момчето е криминално проявено. "Беше задържан със скутер, докато е употребил наркотични вещества. Това няма никаква връзка със случая", каза тя. 

"Криси, ако ме виждаш, просто се покажи и ни дай сигнал. Само искам да знам, че си жив", обърна се към сина си през сълзи жената и обеща, че ако той е виновен, ще изтегли кредит и ще върне открадното.

"Преди 4 години го пребиха зверски. Отидохме да му помогнем, като разбрахме и нападателят бе още там. Беше с бухалка и нападна и нас. Скарали се заради спукани гуми. Още се съдим с този човек", разкри тя