Един от братята на известния ромски барон Мишо Пандурито - Богдан Щерионов, е с повдигнати обвинения за пласиране на много опасна синтетична дрога, известна като „чай“.  

Богдан Щерионов е арестуван с още 4 мъже при спецакция в дома му в циганската махала Кумлука в Бургас. В къщата полицаите открили около 30 гр от смъртоносния наркотик, пише "Флагман". 

Щерионов  е осъждан 2 пъти за кражби и като част от бандата на брат си за продажба на бременни жени и бебета в Гърция. Ако бъде признат за виновен, той може да отнесе от 2 до 8 години затвор. Срещу Богдан пропели двама мъже, които твърдят, че са купували „чай“ от него.

Пандурито продавал за 20 хиляди евро бременни циганки
 
Смъртоносната дрога в момента е хит в циганската махала. Причината е, че тя е доста по-евтина от марихуаната – 20 лв. за 30 грама. Синтетиката обаче била изключително опасна, тъй като се пръскала с много силен химикал, който можел да превърне в наркотик дори обикновен чай или райграс.

Циганите се събирали на групи и най-често варели и пиели дрогата.

Припомняме, че само преди няколко месеца Михаил Щерионов-Пандурито беше арестуван при мащабна спецакция в гетото по подозрения за лихварска дейност. Циганският барон и в момента се намира зад решетките, тъй като има опасения, че може да окаже влияние върху свидетелите или да се укрие.

Ето го циганския барон Мишо Пандурито, сътворил невиждан екшън в Бургас (СНИМКА)

Пандурито е осъждан многократно. Той обаче е със сериозно влияние сред ромите, тъй като осигурявал работа на много хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ