Барети атакуваха барикадиралия се убиец в село Манастирище, пише BulNews. Заради тежкото криминално престъпление екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма в София, по-известни като „Баретите“, са били вдигнати под тревога.

Светкавично на местопроизшествието пристигнаха 2 пътнически микробуса и 2 бронирани специализирани коли.

Убиецът се беше барикадирал в дома си в селото, но когато видял, че къщата се атакува от баретите, се предал. 

Стрелецът вече е задържан, а след залавянето му от Специализирания отряд за борба с тероризма, криминалистите от Враца започнаха работа по събиране на улики по случая. 

45-годишният Валентин, който простреля и уби съселянина си Калин във врачанското село Манастирище, е задържан над 5 пъти за предишни прояви. Кървавият екшън се е разиграл на пътя за кариерата. 

Валентин, който е психично болен и е лежал в специализирано заведение, причаквал жертвата си на пътя и го гръмнал с пушка, докато Калин карал фолксвагена си.

Убитият е от ромски произход, но по думи на негови съселяни, той е от добро семейство, а наскоро баща му е починал от COVID-19.

Преди година Валентин и Калин имали спречквания и дори се стигнало до физическа саморазправа, което вероятно е причината за днешното отмъщение.

Извънредно за кървавия екшън във Врачанско: Валентин убил Калин заради...

На мястото гъмжи от екипи на полицията и жандармерия. 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ