Задържаният за педофилия 53-годишен зъботехник от Пловдив е заснел всяка своя перверзия с малките си пациенти, предава Marica.bg.


Записите са иззети при обиск от полицията.

 Педофилът се сприятелявал с децата, разказвал им интересни неща от своята работа и ги примамвал със сладки изделия, след което го обръщал на игра и така ги карал да задоволят извратения му нагон. Жертвите са общо 4, на възраст между 9 и 16 години.

Извратеният мъж е семеен, с две деца.

Според информация на Marica.bg зъботехникът педофил е Георги Колев. Направил е пълни самопризнания при проведените разпити. Повдигнато му е обвинение по чл. 149 от НК за блудство. 

Според държавното обвинение през месец май 2020 г. той е извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст – 9-годишно момиче – престъпление по чл. 149 ал. 1 от Наказателния кодекс.

По делото се извършват процесуално-следствени действия, които поради възрастта на пострадалото дете и защита на неговите интереси не следва да бъдат оповестявани, казаха от прокуратурата.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда  за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.