След продължително преследване и стрелба Мартин Трифонов беше задържан от полицията в гората край село Сотиря. Той е основният заподозрян за убийството на 7-годишното момиченце Криси.

"Асоциален, саможив, без приятели" - така определят от полицията задържания 21-годишен младеж, за когото има предположения, че е извършил жестокото убийство на 6-годишното момиченце от селото.

Криминален психолог със зловеща версия за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря

Мартин е бил осъждан за кражби и за блудство, лежал е и в затвора преди 2 години.

Близо 24 часа продължи преследването му в гористите местности около село Сотиря и в близост до Сливен.

21-годишният предполагаем извършител на жестокото убийство на 7-годишното момиченце Мартин Трифонов е заловен в покрайнините на село Ситиря след подадени сигнали от местни хора.

Вкараха Мартин на носилка в Бърза помощ, вижте го брадат и гол до кръста СНИМКИ 18+

24 часа след тежкото криминално престъпление мъжът е в Сливенската болница под полицейска охрана. Събрани са всички данни, че извършеното деяние е негово дело. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, казаха от Окръжната прокуратура в Сливен.

В издирването на убиеца се включиха сили на полицията, жандармерия, планински спасители, Гранична полиция и местни хора. 

Според полицията извършителят на жестокото убийство няма психически проблеми. Освен това стана ясно, че за това престъпление са знаели неговите близки, но те не са съдействали на органите на реда. 

Напрежението сред жителите на село Сотиря намаля след като разбраха новината за задържането на предполагаемия убиец на 6-годишното момиченце.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!