Обвиненият в сводничество прокурор от Софийска районна прокуратура Константин Сулев е родом от Гоце Делчев. Същият е известен в родния си град като арогантен, властен и отмъстителен магистрат, пише toppresa.com.
Според местните именно това е и причината той да напусне Гоце Делчев и от местен районен прокурор да стане районен прокурор в столицата.
 

Хора от града и региона са готови да свидетелстват срещу въпросният прокурор и са заявили това намерение пред институциите, след като новината за задържания днес с марка за неотклонение „парична гаранция“ бивш вече прокурор Константин Сулев няма властта да им отмъщава.


 
Истината е, че Сулев и вече бивш началник на полицията в града преди време, известен като „Физкултурника“, са работили като щпиц команда и са упражнявали репресии и натиск над местни бизнесмени, които са готови сега да свидетелстват. Желание да свидетелстват имат и действащи служители на МВР, които за момента искат да останат анонимни, но държат да бъдат цитирани - „Справедливостта възтържествува!!!“.