29-годишната Сара Бръмли изпрати на бившия си Дейвид Сондърс снимка, на която прави орален секс на Майкъл Лоусън. В пристъп на ревност Дейвид уби новия любим на Сара и бе осъден на доживотен затвор. Сега самата Сара се яви пред съда, тъй като е обвинена в подбуждане към убийство, съобщава Daily Mail.
 По време на процеса срещу Дейвид Сондърс се оказа, че Сара поддържа отношения и с двамата мъже, като ги кара да ревнуват един от друг. Разбира се, това не оправдава Дейвид - за убийството на човек той получи заслужено наказание под формата на доживотен затвор. Въпреки това съдията подозира, че в разгръщащата се трагедия не само той е виновен, но и любимата му жена.
 Интересно е, че скоро след смъртта на любовника си Сара Брамли се премества в Австралия и не се явява на делото на Дейвид Сондърс, преструвайки се, че тя не е имала връзка с това, което се случва. В крайна сметка обаче през 2018 г. момичето беше арестувано по обвинение в подбуждане към убийство. Следователите казват, че Сара не само е изпратила на бившия си приятел снимка с Майкъл, но също така е посочила местонахождението му и също така му е предложила да го нападне.

Превод: БЛИЦ