Прокуратурата разпитва за крадено "Ауди" с пренабити номера брата на топ ченгето Валери Крумов-Кимба – Румен. Возилото преди време било собственост на настоящия началник на КАТ – Кюстендил Радослав Боюклийски.
Той продал колата, а нередността цъфнала при опит на новия щастлив собственик - Кирил Александров, да я пререгистрира.

„Това е срам и позор за КАТ. Колата е минала през фирмата на брата на Кимба. После най-вероятно е регистрирана в КАТ-Дупница тайно. Как при Боюклийски е попаднала изобщо такава кола?”, питат гневни граждани.

Румен Крумов е собственик на една от най-луксозните автокъщи в Дупница. Фамилията има и магазини. Самият Валери Крумов през 2015 г. напусна полицията като щастлив млад пенсионер. Той работи в РПУ-Дупница, сектор „Магистрална полиция”, което по-късно се преименува в „Престъпления по пътищата”. Както е известно, всеки полицай си тръгва с 20 заплати в джоба, което означава, че Крумов е започнал пенсионерския си живот с капитал от поне 20 бона, пише "Вяра". 

Иначе той има множество отличия. През 2003 г. лично министърът на вътрешните работи Георги Петканов му връчи приза „Пътен полицай на 2003”, през 2011 г. главният секретар на МВР Калин Георгиев награди него и Радослав Боюклийски за постигнати високи професионални резултати. Крумов е разконспирирал и задържал над 40 автомобила с интервенция върху номерата на рамите, двигателите, документни престъпления, задържал е десетки лица за притежание на наркотици.

Преди няколко години с колегата му Боюклийски откриха за кратко време около 100 крадени луксозни автомобила, за което бяха наградени от тогавашното ръководство на МВР.