Жителите на град Вълчи дол са потресени от кървавото убийство, което се случи вчера, видя на място тази сутрин репортер на БЛИЦ. Както медията ни съобщи вчера, три жертви са били открити в дома си – мъртви, с по един куршум в главата.
Това са Калоян Иванов, познат в града с прякора Багера, и неговите родители – Енчо и Иванка. Както медията ни информира първа, трагедията се е случила в къща, намираща се до училището във Вълчи дол до т. нар. Червени блокове. 

Според жителите на града става въпрос за трагедия от битов характер. Засега не се знае какво точно се е случило, но за съседи и познати на загиналите инцидентът е бил като гръм от ясно небе. 

Всички във Вълчи дол споделят, че жертвите са били кротки хора, никой не е очаквал нещо подобно, научи БЛИЦ от жители на града. Иванка и Енчо са имали 3 деца. Енчо - бащата, е бил пожарникар и е работил в частна пожарна в Девня. 

"Много кротки хора бяха, Енчо душа даваше за Иванка. Тя ми беше бивша колежка, работили сме заедно в РПК-то, много хубави хора. Явно не са му издържали нервите", заяви комшията Станчо Стаматов пред БЛИЦ.

В града се носи слух, че родителите са имали известни проблеми със сина си. Носят се махленски слухове, че Багера е злоупотребявал с алкохол и наркотици.

Детската учителка Даниела Дянкова сподели пред медията ни, че се разнасят мълви, че синът извършил зверското деяние. 

На мястото на кървавото убийство има две полицейски коли, днес предстои нов оглед. Няма официално потвърждение, но най-вероятно инцидентът се е разиграл с пистолета на бащата.

Дъщерята на жертвите живее в Аксаково, тя ги е намерила. Най-големият син на семейството не живее в България, научи още БЛИЦ.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!