Изоставен любовник изби зъбите на новия приятел на изгората си, като го нападна пред куп хора в популярно заведение на Сточна гара в Пловдив, пише "Марица".


След това твърдял, че не е нанасял никакви удари, а другият останал без няколко зъба, защото паднал. Няколко свидетели, сред които и барманът на клуба, обаче потвърждават пред Районния съд в Пловдив, че е имало бой. Така ревнивецът вече е условна присъда от 6 месеца и ако е недоволен, може да я атакува пред Окръжния съд.

Нападателят и неговата приятелка се разделили преди повече от 3 години и в края на 2014-а тя започнала да излиза с друг мъж, който бил от Браниполе. Около 23 часа на 15 август 2015-а новата двойка се разположила на бара в заведението на бул. „Хр. Ботев” и си поръчала бутилка вино.

След около 10-15 минути се появил зарязаният Ромео, който се насочил към жената и я попитал: „Сега много по-добре ли ти е?“, след което й обяснил, че е евтина. Новият й партньор попитал мъжа кой е и какво става, с което си изпросил няколко удара в главата. След нападението усетил, че в устата му има остатъци от зъби и изпадали коронки, и отишъл на преглед. След като се освидетелствал, подал сигнал в полицията и така се стигнало до съдебен процес.