38-годишният мъж от Добри дял, който завърза изгората си – 21-годишната Антоанета,  с тиксо за леглото в дома си, за да не избяга, се прибрал наскоро от гурбет в Холандия.  Галантният любовник завел младата жена в къщата си в лясковското село.
Двамата се черпили, но след това Антоанета му казала, че повече няма да се вижда с него, защото е женен и има две деца.

Мъжът се ядосал и решил да застави изгората си да не избяга от него. Яшар овързал жената с тиксо към леглото и разпънал ръцете й на кръст, сложил тиксо и на устатата й. После изчезнал, но вероятно е имал намерение да се върне по-късно, пише „Борба”.

През това време похитената жена успяла да свали тиксото от устата си и започнала да крещи за помощ. Викът й бил чут от съседи в селото, които се обадили на тел. 112 към 21 часа в четвъртък. Антоанета била развързана, била й оказала медицинска помощ и следи от насилие и побой не били открити. Тя разказала какво точно се случило и как отказала връзка на Яшар.

Веднага полицията в Горна Оряховица тръгнала по дирите на мъжа, но той не бил намерен. Предполага се, че още като се разчуло за издирването, той е минал Дунав мост и е пристигнал в Холандия. Там било неговото семейство и част от роднините му. С Антоанета имали връзка от известно време, тя също била на гурбет, но не знаела, че нейният ухажор е женен и има деца. След като разбрала, тя решила да сложи край на връзката, но влюбеният Ромео не бил съгласен.

По време на срещата им в четвъртък Яшар подарил скъпи вещи на любимата си, но тя пак не склонила да продължат техните интимни отношения.
 
38-годишният любовчия е обявен за издирване.