Станчо Христов и Николай Сребров са новите двама подсъдими от групата на Илко и Карчо, съобщава „Флагман”. Делото е вече в съда и чака насрочване на разпоредително заседание. Спецпрокуратурата е внесла обвинителния акт на 4 декември. В него фигурират девет имена.

Сред тях са шестимата, които преди няколко месеца бяха оставени за постоянно в ареста. Това са Димитър Киров, Теодор Бангеев, Георги Карчев, Георги Иванов, Илко Паскалев и Филип Чорио.
От тях поне един вече е освободен – става въпрос за Илко Паскалев, който според прокуратурата е снабдявал улични дилъри с дрога.
 
Групата бе арестувана през юни заради организирано производство и разпространение на марихуана в Бургас. Сред арестуваните са били и Станчо Христов и Николай Сребров, но те са били освободени от прокуратурата.
 
Деветият човек е Радослав Пехливанов, който също бе пуснат, но той бе и сред свидетелите на държавното обвинение. Неговото име обаче сега също фигурира в обвинителния акт.
 
Според разследващите лицата от групата са ММА-бойци, които са се саморазправяли жестоко с различни фигури във връзка с бизнеса им с дрога.
 
Макар че не се посочва изявен лидер, прокуратурата смята, че йерархично най-високо е стоял Георги Карчев-Карчо, който организирал разпространението на конопа.