Димо Петров излезе на свобода по-малко от месец след акцията в Слънчев бряг, след като се споразумя за условна присъда, предава Флагман. 

Сутеньорът-баровец Димо Петров, по прякор Флорината, официално е работел като фитнес инструктор в хотел „Диамант“ в Слънчев бряг. 


Демонстрацията на завидни финансови възможности и парадирането с Мерцедес Ес-класа за 250 000 лв. изобщо не кореспондирали с трудовия договор на Флорината.

Скандални новини за баровеца Флорината с разбития бардак, пълен с проститутки

Баровецът обаче не изкара и месец зад решетките. Преди броени дни пловдивчанинът сключи споразумение с Районна прокуратура-Несебър и получи 2 години и 6 месеца, но отложени с 5-годишен изпитателен срок, както и 8 000 лв. глоба.

Само шест от арестуваните жрици при акцията в „Мулен руж“ в края на август пък признали, че заработват като проститутки за Флорината. 

Друга любопитна подробности е, че по време на операцията в бардака са открити 12 хартиени плика с инициали на труженичките.

По време на блестящата операция на бургаските криминалисти и специализираните полицейски сили, започнала малко преди полунощ на 26-ти август и продължила 3 часа и половина, са арестувани 10 момичета и Флорината.

Изненада! Ето къде се озова баровецът Флорината от бардака, пълен с проститутки

Така нареченият еротичен бар „Мулен руж” в Слънчев бряг всъщност е част от поредица нощни клубове, носещи общата шапка „Den Glade Viking”, собственост на вдовицата на бай Миле – Силвия Панагонова.

50-годишният Петров взел под наем заведението, което се намира в сърцето на най-големия ни морски курорт. 

Припомняме, че Димо Петров-Флорината и групата му бяха разбити в Банско през март 2018 г. – в едноименен стриптийз бар „Мулен руж”.

Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв.

Баровецът Флорината с разбития бардак в Слънчев бряг получи нов тежък удар

В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на първата инстанция.

Така след като плати 30 000 лв. гаранция, само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината отново се появи в Слънчев бряг. 

Този случай обаче няма как да се вземе под внимание от съда, тъй като делото все още не е приключило. Флорината по всяка вероятност отново ще се признае за виновен и ще сключи споразумение за условна присъда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ