В тайник на автомобил откриха над 60 грама кокаин. Това се случи снощи край петричкото село Тополница, пише struma.com.

Автомобилът, в който е открит наркотика, е собственост на съпругата на популярния дилър от Тополница, Стефан Каракостов, с прякор Тефото, залавян неколкократно с наркотици. Колата била шофирана от Галин Аракчиев от село Самуилово.

Той е задържан. Полицията започва разследване. Чия е дрогата и защо Галин е във фамилна кола на Тефото. Според една от версиите Галин е муле на Тефото. Предстоят разпити. Миналата година при мега операция на петричката полиция бе провалена сделка с кокаин и хероин и бяха задържани 4-има дилъри от цялата страна, които признаха, че са купили дрогата от Тефото. Последва обиск и в къщата му селото бяха намерени хероин, амфетамини и кокаин и Тефото бе арестуван. Припомняме, че петричкото село Тополница е меката на дрогата в областта.

Там живеят и работят едни от най-изявените дилъри на наркотици в района. Множество акции на полицията установиха крупни количества твърди наркотици и канабис. За Тополница казват, че отглеждането на канабис и дистрибуцията му се е превърнала в поминък на голяма част от жителите му. Тук живее и скандалноизвестният дилър Огнян Атанасов, които през годините изгради стройна структура от дилъри, разпространяващи наркотици по цялата страна.