Гнусен, извратен циганин плаши жени в столичния квартал "Красна поляна". Той си набелязва самотни жертви, започва да обикаля около тях напред - назад с автомобила си, обикновено в странични улички.


Когато вече е привлякъл вниманието им, сваля прозореца на колата си, за да видят те как мастурбира.

За случилото се разказва поредната му жертва в една от групите във Фейсбук:

Излизам си с кучетата днес към 18:30ч, и гледам в тъмницата на входа на 196-та детска градина, спряла кола. Черна или тъмно синя - комби и някъв седи вътре. Аз тръгна напред - колата след мен, връщам се назад, колата пак след мен.

Притесних се, че този иска да ми краде кучетата...и обърнах пак посоката, като го следя с поглед накъде ще тръгне. Светва се лампата в купето, мангала отваря вратата, аз се забързах още повече и обръщайки се, да видя да не би да ходи след мен, го гледам, че от кръста надолу е гол и си маструбира...

Обърнах се напред и повече, не го погледнах. Явно го прави все пред детски градини, защото там със сигурност има жени, които отиват да приберат децата си. В такъв случай не се пищи, не се реагира, точно това ги възбужда тия извратеняци. Лятото 2019г. пак писах за същият мъж, но тогава беше със жълта шкода.

Пазете си децата, нямам представа за какъв психар става дума и на какво е способен..."

Под поста на уплашената жена и други като разказват, че са го забелязвали и са изпадали в паника, когато усещали, че ги преследва.