В Украйна влюбена двойка е намерила смъртта си, държейки се за ръце, след като двама крадци ги нападнали, докато правят секс, застреляли ги и ги погребали живи, за да могат да откраднат техния джип Volkswagen, информира "Дейли мейл"
39-годишният Генадий Андреев и неговият съучастник Руслан Клеменчук са убили жертвите си в гората край Гутиривка, село в централна Украйна.

44-годишният бизнесмен Юри Безнищенко и любимата му Алла Витряк, на 40 години, често идвали на същото място, за да бъдат заедно. Двойката пристигала в определени дни от седмицата и престъпниците знаели добре това, съобщават от Полтавския окръжен съд.През юни 2016 г. Андреев и Клеменчук нападнали от засада жертвите си, докато те правели секс.Според съдебната информация, Андреев прострелял Юри в главата и поискал от Алла да му предаде златните си бижута. След като тя го направила, той изстрелял куршум и в нейната глава.

После извергите погребали агонизиращите си жертви, които молели да не бъдат убити, в гората.Говорителят на полицията Руслан Бирюков казва: „Андреев и Клеменчук простреляли жертвите и ги погребали. Жертвите все още са били живи, когато ги заравяли. Мъжът и жената умрели, държащи се за ръце в гроба си.

След убийството на двойката, Андреев закарал автомобила Volkswagen Touareg на убития Юри Безнищенко до къщата си и го скрил в гаража.Година по-късно Андреев се опитал да продаде частите на колата в интернет и бил хванат от полицията.

Наталия Лец, говорител на местната прокуратура разказва: "Полицията откри разглобената кола и пистолета Макаров, с който жертвите са простреляни, в гаража на Андреев."


От разглобения автомобил не е останало много


Прикован от доказателствата, убиецът е показал на служителите на реда мястото, където той и съучастникът му погребали жертвите.

На полицаите били нужни около пет часа, за да разкопаят телата.На 2 декември тази година, осъжданият вече Генадий Андреев получава доживотна присъда, а съучастникът му Руслан Клеменчук е осъден на 12 години затвор.

Превод и редакция: БЛИЦЧастите от колата на Юри Безнищенко