МВР блокира целия курорт Слънчев бряг заради първи свидетелски показания, че екзекуторите на хората със суперлуксозния Мерцедес S-класа, са двама мъже, които са се придвижвали с БМВ. Убийството е извършено пред комплекс Сън Вилидж, близо до автомивка Луксор и стария Аквапарк на курорта.
Мерцедесът СВ 9911 е бил спрял и двете жертви са се говорели в него, когато БМВ-то приближило, след което намалило скоростта и оттам открили огъня. Според последната информация в жертвите са изстреляни цели пълнители от пистолети, съобщава "Флагман". 

По последна информация, вътре са мъж и жена, а не двама мъже. Жената, преди да издъхне е успяла да набере тел.112 и да сигнализира, че човекът до нея е убит.

Затова първоначалната информация до полицията е била, че жената е успяла да се измъкне от дъжда от куршуми. Когато пристигат на място около 21:45 ч., полицаите виждат две тела на предните две седалки, като човекът на шофьорското място е бил превърнат в решето. Към момента е установено, че до него има жена и тя е издъхнала от тежка кръвозагуба.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ