Двама възпитаници на бургаското спортно училище „Юрий Гагарин” са обвинените в блудство до Бюрото по труда в жк „Лазур”. Още преди дни стана ясно, че младежите натиснали 18-годишната девойка в района, който се намира на метри от Пето РУ

17-годишният борец Юксел Х. и 14-годишният хандбалист Атила Х. се прибирали към общежитието в жк „Зорница” в неделя около полунощ, когато забелязали момичето. Атила познавал девойката по физиономия и двамата решили да я изненадат в тъмното. Изскочили изневиделица и стреснали бургазлийката. Завлекли я в близката градинка, за да им прави фелацио, пише Флагман.бг.

Ужасеното момиче първоначално задоволило желанията им, но изведнъж успяло да се отскубне от хватката на насилниците си и побягнало към полицейското управление.

Стресирана девойка подала жалба срещу Юксел и Атила. Двамата са издирени за отрицателно време и са разпитани от ченгетата, но не са задържани за блудствените действия. Ужасеното момиче посетило психолог в УМБАЛ-Бургас още на сутринта.

Според запознати със случая двамата не са изключени от Спортното училище и продължават да живеят в общежитието в жк „Зорница”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!