Трима близки приятели са били пребити и застреляни, докато ловели риба в отдалечен район на Фроспруф във Флорида късно вечерта в петък. Полицията определи случката като "клане".

„Това е ужасяваща сцена. Бил съм на много сцени на убийства в живота си, но това се нарежда сред най-лошите.“, каза шерифът на окръга Грейди Джуд.

Тримата мъже са идентифицирани като Деймън Тилман на 23 години, Кевен Спрингфийлд на 30 години,и Брандън Ролинс на 27 години.

 
От думите на шерифа става ясно, че един от младежите – Брандън Ролинс е успял да се обади на баща си около 22:00 часа и е изкрещял за помощ. Това накарало бащата да се качи на колата си и да тръгне към езерото Стрейти Роус. Когота пристига той открива сина си едва жива, а двамата му приятели мъртви.

Роулинс едва успява да каже няколко думи на баща си преди да издъхне, разкри още шерифът, но запази казаното от жертвата в тайна. Според него на мястото първи е пристигнал Тилман и е бил нападнат от неизвестен към момента човек. Спрингфийлд и Ролинс са пристигнали малко по-късно и са застреляни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 
Когато бащата тръгва да спасява сина си той забравя мобилния си в дома си телефона, така че отива в най-близкия магазин, за да подаде сигнал. 17-годишната дъщеря на собственика на магазина го придружава при завръщането му на местопрестъплението.

„Тези хора изглежда са бити и застреляни.Търсим насоки и имаме нужда от помощ, за да можем да разкрием това престъпление по-скоро, отколкото по-късно“, каза още шериф Джъд.

Службата на шерифа на окръг Полк предлага 5000 долара за всяка информация, водеща до ареста на убийците, а според Джъд престъплението е извършено от повече от един човек.