Неизвестни лица са разбили тази сутрин около 5 часа офиса на корабна агенция „Зодиак”, която се намира на ул. "Осми Приморски полк" във Варна.
Апашите  са счупили стъклата на сградата и са проникнали вътре. Те са направили неуспешен опит да разбият металната каса, в която вероятно са търсели пари. На пръв поглед няма липсващи вещи, съобщи генералният мениджър на агенцията капитан Продан Раданов. 
Районът около къщата, в която се помещава офисът на фирмата, бе отцепен от полицията. Криминалисти извършваха оглед и търсеха улики.
През октомври 2006 година изчезна български моряк от кораба "Алания" в Йонийско море, който бе изпратен на рейд от фирма Зодиак.
Фирмата Zodiac Maritime Agencies Ltd със седалище в Лондон, е с повече от 30-годишна дейност в опериране и мениджмънт на кораби. Единственото представителство на фирмата в България се намира във Варна и в него работят 12 души. По броя на наеманите в компанията моряци, “Зодиак” отстъпва само БМФ, като е на първо място по този показател между останалите менингови фирми, работещи за чужди корабособственици. /БЛИЦ