Нямам завършен осми клас. Книжката не кара колата, аз я карам. Това заяви в ефира на Нова телевизия Хюриет Сюлейманов, който уби трима студенти при катастрофа край Луковит преди близо три години.
"Не искам да си показвам лицето. Бях заплашен", добави той.

"От Русе отидох в Германия. Там работих, като строителен предприемач. Наех работници, да ми работят", заяви Хюриет.

"На 5-ти май аз гледах идващата червена кола. Тя като стигна до мен, на 100 метра, се отклони от тяхното платно и ме удрят мен, челно и то. Експертизата, която е направена в Червен бряг е манипулирана. Всичко е направено от тяхна страна. Те си плащат, не аз", заяви Сюлейманов, който обвини тежко родителите на загиналите Ники, Влади и Цвети.

"Казах на приятелката ми да каже, че тя е карала, но после си казах, че аз съм бил зад волана. Тя ме панира и ми каза аз да бягам. Ама не съм бягал, аз само напуснах мястото на произшествието", заяви той. 

"Шофирам от 15-16 години. За мен това е несправедлив процес. Имам вина, че съм напуснал страната си. Адвокатът се отказа от мене, като разбра, че съм избягал. Имам служебен защитник, и затова сега имам 15 години", каза той.

"Искам да се извиня на хората, много съжалявам. Книжката май явно кара колата. Нищо не казвам, прави сте", завърши Хюриет.