Страховитият екшън герой Антон Петров-Хамстера сякаш е предчувствал края на земния си път.

Приживе приближения до Алексей Петров мъж се е движил с внушителен брой охранители и бронирано черно "Ауди" 8.

Явно е знаел, че съдбата му е отредила друга посока, разказа пред медията ни негов приятел. Един от малкото, които са били в обкръжението му, което силно се стеснява след ареста му по делото "Октопод".

Приживе медийни публикации определяха Хамстера като отговорник за публични домове, но основната му дейност бе да ръководи служители на "Лев Инс", които откриваха откраднати от компанията автомобили с пълно автокаско.

Хамстера се отиде от този свят в събота, когато джипа му се обърна в 100 метрова пропаст в планина Рила. Тримата му спътници са изпаднали от всъдехода и са живи и здрави, независимо от многобройните травми по телата си.

Малцина знаят, че прякорът на Антон Петров е лепнат от спецполицаи, които претърсват жилището му в София. Тогава те се натъкват на домашни пантофи, на които има бродерия на хамстер.

При обиска на апартамента му е намерена и 100-левова банкнота, която е белязана при предадения откуп за отвлечения от бандата "Наглите" студент Румен Гунински. Тогава похитителите прибраха 600 000 лева, които преди това бяха белязани от антимафиотите от ГДБОП.

По-късно в обръщение бяха открити 42 банкноти от по 100 лева, но доказателства, които да свързват притежателите им с похищенията така и не бяха открити.