Голямата дъщеря на Димитър Желязков-Митьо Очите Станислава реши да коментира развитието на делото 4you.

Щерката на Митьо Очите втрещи прокурорите с въпроса, който зададе! 

След стрелбата в ресторанта на пъпа на Слънчев бряг нейният баща оцеля като по чудо, след като беше надупчен с канонада от куршуми от хората на Божидар Кузманов-Божо Кравата. На място обаче бе убит гардът на Очите - Александър Алексиев. След екшъна бяха повдигнати обвинения в убийство на Тодор Славов и Георги Иванчев и за Организирана престъпна група (ОПГ) на Божидар Кузманов и още 9 човека.

След броени дни ще се навършат точно 3 години от въпросния 8 юни 2016 г., а делото навлиза в решителната си фаза. Въпреки това на път да излязат от ареста са и последните двама обвиняеми Славов и Иванчев, за които има категорични доказателства, че са стреляли във 4you.

Появиха се и част от мотивите на специализирания наказателен съд за изменението на мярката за неотклонение на Георги Иванчев от "задържане под стража" в парична гаранция. Решението не е окончателно и предстои делото да бъде гледано и на втора инстанция след протест на прокуратурата, но в мотивите си магистратите се позовават на извършени експертизи, които хвърлят допълнителна светлина върху екшъна в препълненото заведение в Слънчев бряг. 

Станислав Желязкова поиска право на отговор и категорично обяви, че във 4you е стреляно единствено от хората на Божо Кравата.

Флагман.бг публикува нейното становище без редакторска намеса:

"В определението на съда за изменението на мерките на Г. Иванчев и Т. Славов превратно се тълкуват събраните доказателства! Категорично е установено, че нападение има единствено и само от групата на Б.Кузманов! Всички проектили в заведението са от вътре навън, тоест е стреляно само от групата на Б. Кузманов. Няма нито един проектил в обратна посока, тоест към вътрешността на заведението! Нито един от свидетелите до настоящия момент не е посочил, че  някой от приятелите на Д. Желязков е бил въоръжен! Както и нито един от свидетелите до настоящия момент не е посочил че Д. Желязков е бил въоръжен! Коментираните прорезни наранявания по А. Алексиев са от разсичащ предмет и са по горната страна на ръката му, което води до извода, че са причинени от друг човек! А относно микрочастиците които се коментират, са от това, че към него е стреляно от непосредствена близост. А колкото до това, че Димитър Желязков е бил с вдигната ръка над рамото е не, за да размахва нещо, а инстинктивно, за да се предпази от куршум в главата".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!