Още преди изчезването на младата жена от Варна, която беше намерена мъртва, е имало сигнали за домашно насилие от страна на приятеля й. Била е изготвена ограничителна заповед спрямо него, която самата жертва не е спазвала и се е прибирала при него, разкриха от полицията в града.

Първа версия за жестокото убийство на млада жена във Варна ВИДЕО

Резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, убита и заровена в изоставена септична яма в двора на 39-годишния си приятел, задържан за престъплението, показват, че тя е починала от побой, с множество травми в областта на гръдния кош, причинили увреждане на белите дробове.

Жестоко убийство на 21-г. изчезнало момиче във Варна! Откриха трупа й във...

Мъжът отказва да даде показания. Това съобщи на брифинг старши комисар Атанас Михов, директор на ОДП.

Жената е била подложена на домашно насилие, не е живеела постоянно с приятеля си, който е наркозависим. Има съмнения, че тя също е приемала упойващи вещества.

"Има издадена заповед за защита, която тя не е спазвала. Тя е издадена срещу него, той я е спазвал, но тя не и е ходела в дома му. Независимо, че има издадена такава заповед", заяви старши комисар Михов.

Старата септична яма в двора на дома на задържания, където е открито тялото, е била изключително добре замаскирана. Върху нея е била направена бамбукова горичка. 

Утре предстои да бъде гледана мярката за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъжа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук