От МВР дадоха допълнителна информация за разбития бардак за проститутки в Слънчев бряг.

На 26 август 2019 г. около 23.15 часа служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили провели полицейска операция, при която неутрализирали осъществяването на вътрешен трафик, уточниха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

Спецакция! Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг СНИМКИ

Проверен е еротик-бар, разположен в централната част на Слънчев бряг, в който са установени десет момичета на възраст над 18 години от цяла България.

Някои от тях работели на трудов договор, като танцьорки, но при проведените процесуално-следствени действия е констатирано, че основната цел на момичетата и заведението е предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Ексклузивни новини за боса на бардака, разбит в Слънчев бряг, вози се в Мерцедес за 200 бона

Намерени са помещения, специално оборудвани за целта, разположени в заведението, в които по време на специализираната полицейска акция са установени и клиенти, ползващи сексуални услуги от момичета.

Установено е, че минималната сума за сексуална услуга е 100 лева, но същата е могла да се промени по преценка на момичето в по-голям размер.

За срок от 24 часа са задържани: 50 годишен пловдивчанин, визиран според обясненията на потърпевшите от трафика, като съдържател на заведението и лице, което набира и приема момичета, предоставящи сексуални услуги срещу обещания и даване на парични облаги.

Ексклузивно ВИДЕО от разбиването на бардака с проституки в Слънчев бряг

Освен това в затвора е и 33 годишна поморийка, работеща официално, като барман в заведението, но управляваща дейността и занимаваща се също с набиране и приемане на момичета за сексуални услуги.

Тя отчитала паричните суми, заработени от момичетата на 50 годишния пловдивчанин.

Част от работещите в еротик-бара момичета са разпитани в качеството на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд, уточниха още от ОДМВР – Бургас.

Спецакцията спряла Содом и Гомор в сърцето на Слънчев бряг, арестът се пръска от проститутки ВИДЕО

На 50 годишния пловдивчанин е повдигнато обвинение по чл. 159 А ал. 2 т. 6 от НК / трафик на хора/, по който е предвидено от 3 до 10 години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв., като срока на задържането му е удължен на 72 часа. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!