75-годишен дядо уби любовника на 38-годишната си изгора и го захвърли в чувал в храстите в Кюстендил. Трагедията се разиграва в събота в блок 185 на кюстендилския квартал „Герена“.

Там дядо Симе живеел с 38-годишната Камелия от около година. Бил лудо влюбен в младата жена, купил и златен пръстен, и й предложил брак, разказаха съседи на двойката, цитирани от "Монитор".


Жестоко убийство като край Негован разтърси Кюстендил! СНИМКА

През последните дни обаче Камелия често се срещала с 45-годишния Васко, с които имала интимна връзка. В злополучната вечер дядо Симе отишъл на разходка. Именно тогава Камелия поканила Васко в апартамента и се отдали на ласки.

„Дядото буквално е заварил любимата си на калъп с по-младия мъж. Именно това е отключило агресията в него и след няколко удара по главата стоварил мъжа на земята. Без да му мисли започнал да го души и секунди по-късно Васко издъхнал“, обясни съсед на дядо Симе.
 

Не стигнало това, но 75-годишният мъж взел чувал, сложил в него трупа и с асансьора го стоварил от четвъртия етаж на блока до входа.

„Васко беше много слабо момче с дълга коса. Обикаляше града. Нямаше пари и беше безработен. Чичо Симе беше едър, силен мъж и доколкото разбрахме е метнал трупа в храстите пред блока, не ни учудва, че е успял да го убие, тъй като беше два пъти по-едър него.

Мистерия обви зловещото убийство в кюстендилския квартал „Герена“ СНИМКИ

Нашият съсед беше миньор от мината, взимаше 800 лв. пенсия и явно така е подлъгал Камелия“, разказа Стефан Василев, чиято майка живее в съседство на убиеца.

Именно Камелия се обажда на съседката си, за да й разкаже за случилото се, а по-късно Стефан подава сигнал и на тел.112. В 16 часа в събота трупът на Васил е открит в храстите пред блока.
 

Съседи усилено коментират, че след зверското убийство дядо Симе дори взел нож и отразял главата на любовчията. Тази информация обаче не беше потвърдена от полицията.

„Направо сме потресени. След убийството Симе е задържан, докато си пиел биричка с любимата в един от ресторантите в града. Просто и окото не му мигнало, решил да почерпи Камелия, за да си трае за случилото се“, обясняват още жители на квартал „Герена“.

Шокираща новина за убийството в Кюстендил

Първоначално за жестокото убийство беше задържан 75-годишният мъж, а късно снощи като съизвършител в ареста е прибрана и 38-годишната Камелия. Най-вероятно в понеделник на двамата ще бъде гледана постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

„Не можем да повярваме, че този добър човек е извършил нещо подобно. Преди много години той загуби съпругата си. Беше вдовец и на стари години се залюби с Камелия. Много я ревнуваше и ето накрая какво се случи“, коментираха и в неделния ден съседи на възрастния мъж.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!