Див пиянски екшън си спретнаха бургаски батки в двора на 4 РПУ в бургаския жк  „Меден рудник“, алармираха потресени бургазлии, които са гледали публикувано от тийнейджърите видео в социалните мрежи. Четиримата авери се натряскали със солидно количество твърд концентрат, след което нахлули в двора на полицейското управление, без да ги усети постовият, уточнява Флагман.бг.

Изживявайки се като тартор на гангстерска група, 19-годишният Давид Асенов (на снимката) се качил върху патрулните коли и започнал да скача с все сила, да пъчи мускули и да размахва средни пръсти, крещейки с пълно гърло: „Шибани кукииии! Шибани кукииии!“, „Тъпи ченгетаааа!“. Сцената се разиграла в събота, около 23:30 часа.

Докато нафирканият младеж огъвал таваните на патрулките, мятайки се върху тях, приятелят му Александър го подстрекавал и снимал с телефон изстъпленията му. Другите им двама авери, един от които е 22-годишният Яни Михалев, се кефели отстрани като истински сеирджии.

Накрая видеото, с което меденруднишките батки много се гордеели, публикували в Инстаграм и към момента не е ясно колко души са го видели. Коментарите и лайковете започнали да валят като из ведро.

Още не успели да се нарадват на славата си на екшън герои, полицаите ги заловили и този път ги отвели да видят районното отвътре с белезници.

Четиримата са задържани за 24 часа, като Районен съд-Бургас ще решава след минути дали да остави в ареста помислилия се за терминатор Давид и неговия оператор в екшън сцените Александър. Останалите двама са дали свидетелски показания и се освободени след 24-часовото задържане.

За Давид и Александър това е първа криминална проява, но Фейсбук профилите им категорично показват начина им на мислене. Дали целта е да се хвалят с престоя си в ареста, да изтъкват неадекватната си постъпка като голямо геройство и така да се пъчат пред кварталните кифли, ще разберем след малко в съда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!