Намереният в центъра на Бургас тази сутрин убит мъж е застрелян с един куршум в главата. Оръжието, с което е станало убийството, е боен пистолет. То е намерено на местопрестъплението. Според полицията е законно притежавано от убиеца, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Бургас.
Жертвата и убиеца са пили цяла нощ и нещо е възпламенило искрата на скандала между тях. Мъжът е убит с един куршум в главата - в лявата част на челото, по време на пиянската свада.
Бистро „Бохеми”, пред което стана кръвопролитието, се намира в центъра града - на основната пешеходна улица в Бургас – „Александровска”. Рано сутринта съседи са чули изстрел и са подали сигнал до полицията. След огледа трупът беше откаран в моргата.

Убиецът е задържан. Това е 49-годишният Е.Г. от Бургас. Жертвата е 23-годишният Т.С. от Бургас. На мястото има над 15 полицаи. Тежкият инцидент е станал в 6.10 ч. часа тази сутрин. Малко след 8.30 часа съдебните лекари вдигнаха трупа. Към момента продължава провеждането на процесуално-следствените действия, включващи оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели и очевидци на деянието. Назначени са биологична, дактилоскопична и физико-химична експертизи.
Работата по установяване на мотивите за прострелването продължава от служители на Първо РПУ Бургас. /БЛИЦ