Жалба до окръжна прокуратура внесе семейството на ресторантьора Азиз Алтун, нападнат с нож от пиян тираджия, за което най-напред беше съобщено в БЛИЦ.
Екшънът се разигра в ресторанта на село Върбица, Хасковско. В нощта на инцидента пияният шофьор на ТИР Тахир Чобан влиза в заведението и заплашва с нож съпругата на собственика Валя Галова и жена от обслужващия персонал. Валя се обажда на съпруга си и той за няколко минути пристига в ресторанта. Моли пияния шофьор да напусне ресторанта, но той вади нож и се нахвърля върху собственика. Разрязва му гърлото и така накълцва дясната му ръка, че от нея висят парчета месо. След това пияният хуква да бяга към полето, а Валя извиква полиция и линейка. Над 70 шева тропосват хирурзите по тялото на ресторантьора.
Една година условно постановяват димитровградските магистрати за изверга след споразумение с прокуратурата. Собствениците на ресторанта са възмутени от тази присъда и затова подават жалбата в Окръжна прокуратура в Хасково. Това си е направо опит за убийство, категорична е Валя, и ако съпругът ми оживя това си и заслуга на случайността, категорична е тя, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Хасково. /БЛИЦ