Проговори още една от жертвите на 55-годишния мъж, който бе задържан за системно изнасилване на 19 г. момиче, съобщава bTV. Както БЛИЦ писа шокиращият случай на насилие е от Сливен. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж. Освен нея и млада жена на 23 разказаха за кошмара, в който са живели. От думите им стана ясно, че сред жертвите на мъжа е и 15-годишно момиче.

Когато кошмарът за момичето започва, то е на 18 години. Мъжът е от селото на баба му и дядо му.

„Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс“, разказва потърпевшото момиче.

Той вече е задържан и остава за постоянно в ареста, с обвинения за изнасилване и блудство.

"С всяка следваща среща ме изнудваше с нови снимки с нови видеа. Плашеше, че ще ги разпространи в моето училище, работата на мама, че ще убие брат ми. Плашеше, че дори да го издам, ще излезе от затвора и ще ни намери. Бях коренно променена, не общувах с приятелки. Идваше у нас, мама когато е втора смяна или първа и когато ходи при батко", признава жертвата.

Под дулото на пистолет: 19-г., изнасилвана година от 55-г. изверг, смрази с изповед

"Каза, че ако уведомя полицията, от затвор се излиза, но от гробищата - не", разказва още 19-годишната.

Другата жертва на 55-годишния мъж е била заключвана и не я е пускал да ходи дори до тоалетната. Ходила е в кофа в стаята, където е държана.

"Бяхме до голямата вила и ми каза: "Само ще пием едно и повече няма да се виждаме. Но когато отидохме у тях и му казах му, че трябва да си ходя той ми каза: Излъгах те, защото, ако не бях те излъгал, нямаше да дойдеш. Близо 1 месец ме държа. Поряза ме с нож, заплашваше ме, че ако не правя каквото ми каже, ще ме убие", признава жертвата.

По думите ѝ семейството ѝ не я е търсило, защото живеела на семейни начала с друго момче.

"Той (насилникът - бел. ред.) с баща ми бяха приятели", казва още жертвата.

"Не искам да си спомням записите. Затова потърсих вас, защото се опасявах, че ще се омаловажи случаят. Но предвид, че е имало малолетно момиче, имало е и заплашвани момчета, прокуратурата трябва да прецени, има достатъчно доказателства", разказва братът на 19-годишното момиче.

Той признава, че се страхува за сестра си и семейството си, защото ако насилникът излезе, може да ги потърси отмъщение.

Мъжът е с обвинения за изнасилване и блудство. Може да получи от две до осем години затвор.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук