Лидерът на Общинската организация на БСП в Долни чифлик Валентин Вълчев е бил брутално пребит във Варна преди три дни. Това стана ясно от съобщение на БСП-Варна. Побоят е извършен пред офиса на Областната организация на партията в морския град.

Ето какво се казва в съобщение на ГС на БСП във Варна, разпространено днес до медиите:

"На 20.10.2020 г. около 19:00 часа на ул. „Братя Миладинови“ до офиса на Областен съвет на БСП във Варна бе нападнат и брутално пребит от три лица председателят на общински съвет на БСП-Долни Чифлик, Валентин Вълчев.


Той веднага е бил медицински освидетелстван със средна телесна повреда и е подаден сигнал до органите на МВР. Градското ръководство на БСП-Варна осъжда този акт на насилие и настоява срочно да бъдат издирени извършителите и подбудителите на това деяние."
с
На 20.10.2020 се е провело събрание на областната структура на младежката организация на БСП Варна, на което е трябвало да се избере нов председател и ново ръководство. По непотвърдена информация атмосферата на събитието е била нажежена заради легитимността на част от неговите членове.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСИТ В БЛИЦ!